Botox Leidsche Rijn

Botox Leidsche Rijn

Voor wie?

Botox staat bovenaan de lijst van de meest populaire niet-chirurgische anti-aging behandelingen.

Voor iedereen met of zonder rimpelvorming in het gelaat, die graag één van de meest zichtbare effecten van het verouderingsproces wil vertragen is dit een snelle, veilige en bewezen behandeling.

Botoxbehandelingen worden uitgevoerd bij mannen en vrouwen die eruit willen zien zoals ze zich voelen.

Hoe werkt het?

Het is een snelle behandeling van 10-20 minuten met minimale downtime. Je voelt de prikjes wel, maar het is zo minimaal dat er geen verdoving nodig is. Je kunt binnen 2 tot 5 dagen al resultaten verwachten. Het effect van de botoxbehandeling zal 4 tot 6 maanden duren.

Na deze periode dient de behandeling herhaald te worden. Hoe vaker een behandeling herhaald wordt, hoe langer het effect duurt en hoe minder botox weer nodig is om de gewenste resultaten te bereiken. 

Wij bieden een abonnementsysteem aan zodat je een mooi en natuurlijk resultaat kunt behouden. Na 2 à 3 behandelingen, kunnen wij een indicatie geven over de kosten hiervan, aangezien wij dan weten hoe je reageert op de behandeling en hoeveel botox er nodig is om je perfecte resultaat te behouden.

Is het veilig?

Bocouture, Botox, of Botuline Toxine Type A, is een gezuiverd eiwit, afkomstig van een natuurlijke bacterie. Door met de meest zuivere vorm te werken, worden de beste resultaten bereikt. Dit verklaart ook het verschil in prijzen tussen diverse aanbieders. Zuivere botox ontspant de gezichtsspieren (die lijnen en rimpels veroorzaken) gedurende maximaal zes maanden.

Er is dus altijd sprake van een tijdelijk effect. Botox wordt in Amerika sinds 1980 toegepast als geneesmiddel. Sinds 2009 wordt botox in Nederland voor cosmetische behandelingen in het gezicht toegepast. Het is een zeer veilig en uitgebreid getest middel. Botox heeft een uitstekend veiligheidsprofiel met meer dan 2,5 miljoen gebruikers tot nu toe, in Europa alleen al. De doses zijn erg klein en de risico’s zijn minimaal. 

Wat kost het?

Bij Mijnbotoxdokter luisteren wij heel goed naar de wensen van de klant. De meeste klanten willen graag een “natuurlijke” uitstraling en niet een uitdrukkingsloze “bevroren” expressie. Daarom wordt er niet met een vast aantal “units” gewerkt, aangezien het afhankelijk is van hoe diep de rimpeltjes zijn, waar ze zijn gelegen en hoe sterk de spiertjes in het gezicht zijn. Ook speelt leeftijd, geslacht, leefomgeving en huidtype een belangrijke rol in de dosering.

Onderstaande prijzen geven een goede indicatie van de kosten. De precieze kosten zijn afhankelijk van de persoonlijke voorkeur en wensen van de klant.

Er wordt altijd met zuivere botox gewerkt, waardoor de werking effectief bewezen is.

* voordat er overgegaan wordt op een behandeling, zorgen wij ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent en dat al je vragen zijn beantwoord. Soms komt het voor dat er geen behandeling mogelijk is. Je botoxdokter zal je hier altijd eerlijk over informeren. Er dient altijd een toestemmingsformulier ondertekend te worden, alvorens een behandeling plaats kan vinden.

FAQ Botox

Botuline toxine, beter bekend als botox, is een natuurlijk gezuiverd eiwit dat werkt als een spierontspanner. Het wordt vaak voorgeschreven door artsen in Nederland om medische aandoeningen zoals chronische migraine, ooglidspasmen en zelfs hyperhidrose (overmatig zweten in de oksels, handen en voeten) te behandelen. In 2009 is botox goedgekeurd voor het cosmetisch behandeling van rimpels in het gelaat.

Mogelijk moet je de behandeling ongeveer elke 3-4 maanden herhalen gedurende een periode van 12 maanden om een frisse en natuurlijke uiterlijk te behouden. Klinische studies melden dat sommige patiënten die langer dan 12 maanden zijn behandeld, het daarop volgend jaar slechts één of twee keer een behandeling nodig hebben. Je botoxdokter zal je hierover informeren.

Het duurt normaal gesproken 5-7 dagen voor de botox injecties om te werken. Wij van mijnbotoxdokter geloven erin om je te helpen er op een volledig natuurlijke en subtiele manier geweldig uit te zien voor je leeftijd. We krijgen meestal goede resultaten na slechts een enkele injectie.

De behandeling duurt meestal ongeveer 10 tot 20 minuten. Als er een beetje blauwe plekken ontstaan op de plaats van de injecties, kun je het gemakkelijk camoufleren met make-up. Er is geen “downtime” en je kunt de normale activiteiten meteen hervatten.

We hebben allemaal de foto’s gezien van celebs met te gladde, gek gevormde wenkbrauwen of een leeg, expressieloos gezicht.

Als je graag je rimpels wilt laten behandelen, is het van vitaal belang om jezelf in de veiligst mogelijke handen te plaatsen om de meest effectieve maar natuurlijke resultaten te bereiken. Dokter Bob Ververs staat bekend om zijn natuurlijk ogende resultaten. Zijn ‘druppel gewijze’- benadering omvat het gebruik van kleine hoeveelheden, vederlichte doses rond de behandelgebieden om ongewenste rimpels en lijnen te verzachten.

We leggen alles in detail uit en zorgen ervoor dat je op je gemak en ontspannen voelt, op de dag van je behandeling, wetende dat je in veilige, deskundige en medisch gekwalificeerde handen bent.

Botuline toxine heeft een uitstekend veiligheidsprofiel met meer dan 3,5 miljoen gebruikers tot nu toe in Europa. De doses zijn erg klein en de risico’s zijn minimaal. Als er iets gebeurt, zijn ze altijd tijdelijk en zeer minimaal van aard.

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat botox injecties worden uitgevoerd door artsen met de juiste kwalificaties en expertise in een klinische setting.

Lees meer over veiligheid

Veel mensen vinden hun ingreep bij mijnbotoxdokter comfortabeler dan verwacht. Je voelt alleen een mild prikje op je huid, die slechts een paar seconden duurt. De procedure is eenvoudig uit te voeren. Sommige mensen kunnen een lichte kneuzin ervaren op de plaats van de anti-rimpel injecties, maar dit zal altijd verdwijnen.

Naarmate we ouder worden, is het normaal dat rimpels op verschillende plaatsen in het gelaat of op het lichaam ontstaan. Dit is vaak te wijten aan verzwakt en verminderd collageen in de huid als gevolg van te veel blootstelling aan de zon of natuurlijke zwaartekracht of vanwege overmatige expressies of als gevolg van genetische aanleg.

Botuline toxine kan daarom worden gebruikt voor de behandeling van rimpels veroorzaakt door de werking van deze spieren op de huid door rimpelinjecties. Het ontspant de gezichtsspieren waardoor de ongewenste rimpels glad worden gestreken en het voorkomt dat diepere rimpels ontstaan. Als het op de juiste manier wordt uitgevoerd, ontstaat er geen “bevroren gezichtsuitdrukking.”

Botox behandeling is effectief voor:

Het verminderen van de diepe plooien tussen je wenkbrauwen, of kraaienpootjes rondom de ogen en voor voorhoofdslijnen.

Het omkeren van een kuiltje in de kin door de spier te ontspannen die het kuiltje veroorzaakt.

Het aanhalen en herdefiniëren van de nek- en kaaklijn voor een elegante en jeugdigere uitstraling door middel van een ‘Nefertiti Neck Lift’. Dit is een eenvoudige en meestal zeer effectieve procedure zonder “downtime”.

Tandenknarsen kan behandeld worden door de kaakspieren te ontspannen en de spanning op het kaakgewricht te verminderen.

Behandeling van overmatig zweten (bekend als ‘Hyperhidrosis’). Injecteren van de zweetklieren in de oksels, handen of voeten, heeft voor veel van onze patiënten veilige, dramatische en levensveranderende resultaten gehad.

Botox is een medicijn gemaakt van Clostridium botulinum bacterie. De botox injectie is een gezuiverd eiwit afkomstig van het toxine van deze bacterie en wordt gebruikt in zowel medische als cosmetische procedures voor de behandeling van aandoeningen zoals:

Chronische migraine

Hyperhidrose (overmatig zweten)

Overactieve blaas

Gladstrijken van rimpels

Botox injecties werken door het blokkeren van de interactie tussen de spieren en de zenuwuiteinden. Het is door het FDA en ook in Nederland goedgekeurd voor de cosmetische behandeling van fijne lijntjes en rimpels.

Botox bevat geen dierlijke producten. Zoals de meeste geneesmiddelen is er echter een korte periode van dierproeven om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig is voor menselijk gebruik.

Mijnbotoxdokter is een concept van het boetiek Cosmetische Kliniek, de Marebrug, in De Meern. In het najaar van 2021 opende de deuren van de Marebrug aan de Zandweg 139, in de Meern. Dokter Bob Ververs houdt ook spreekuur in de salon van Huidzinnig aan de Europaweg 48, Utrecht in hetzelfde pand als Sportcentrum Oudenrijn. Er is voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. 

Contact

Mijn botoxdokter is gevestigd in de Marebrug Cosmetische Kliniek

Zandweg 139

3454 HA De Meern

Behandelingen op afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
online afspraak maken
Scroll naar boven