Over ons

Over ons

Over ons

Dr. Rob van der Veen
-oogarts en oculo plastische chirurg-

Rob van der Veen is oogarts met speciale aandacht voor de anti-aging en lifestyle aspecten binnen de oogheelkunde zoals de oculoplastische chirurgie (ooglidcorrecties) en injectable behandelingen. 

Ooglidcorrecties worden steeds vaker aangevuld met botox, filters en andere methodieken waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde apparatuur. Immers, oogleden staan niet op zichzelf maar zijn verbonden met andere gebieden in het gelaat zoals wenkbrauw, voorhoofd en wangen.”

Dr. van der Veen studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens zijn studie doorliep hij stages bij het voormalige Aruba Eye Institute in Aruba op de Nederlandse Antillen en in het Gold Coast Hospital in Southport, Australië. Vervolgens werd hij geselecteerd voor een promotieonderzoek bij de afdeling Oogheelkunde van het Maastricht Universitair Medisch Centrum, wat leidde tot de publicatie van zijn proefschrift.

Dokter Gabriel Sequier is als een van de eerste cosmetische artsen, afgestudeerd in Nederland. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van cosmetische geneeskunde, met een expertise in fillers. Tevens is hij naast zijn advies werkzaamheden voor mijnbotoxdokter bij de Marebrug kliniek, klinische trainer voor artsen.

Mijnbotoxdokter is onderdeel van Marebrug Cosmetische kliniek in de Meern, op de Zandweg 139, te de Meern.

Gabriel Dameto Sequier
-cosmetische arts KNMG-

Dokter Gabriel Dameto Siquier

Dr. Gabriel Siquier is cosmetisch arts KNMG met een jarenlange ervaring op het gebied van cosmetische geneeskunde. Naast zijn klinisch werk is hij tevens internationaal trainer voor artsen en consultant voor diverse merken zoals IBSA. Dokter Siquier is betrokken bij de Marebrug Cosmetische kliniek als adviseur en is een expert op het gebied van fillers. Met een filler wordt diepe rimpels opgevuld en wordt er contouren aangebracht in het gezicht. Dokter Sequier is tevens werkzaam bij Dameto Clinics International. Neem gerust een kijke op hun website. 

Laura Costas Torrijo

Laura Costas Torrijo

Laura Costes studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Valencia in Spanje en deed een Master in Esthetische en Regeneratieve Geneeskunde aan de Complutense Universiteit van Madrid. Momenteel is zij bezig haar BIG registratie te behalen om zelfstandig als arts te mogen werken in Nederland. Momenteel geeft ze advies op het gebied van huidverzorging, huidbehandelingen, injectable behandelingen en de mogelijkheden van chirurgie.
“Ik heb altijd van huidverzorging gehouden en ben zeer geïnteresseerd in de verschillende soorten schoonheid die er bestaan. Ik geloof dat esthetische geneeskunde deze twee zaken samenbrengt; het verbeteren van de kwaliteit van de huid en de schoonheid van elke persoon.”
She is Spanish and was born in Valencia. Laura speaks Spanish and English and is currently intensively studying Dutch. “I look forward to meeting you at Marebrug Kliniek.
Estaré encantada de conocerte en Marebrug Kliniek!”

online afspraak maken
Scroll naar boven