Over ons

Over ons

Over ons

Dr. Bob Ververs
-oculo plastische chirurg-

Gabriel Dameto Sequier
-cosmetische arts KNMG-

Bob Ververs is 25 jaar oogarts met speciale aandacht voor de anti-aging en lifestyle aspecten binnen de oogheelkunde zoals de oculoplastische chirurgie (ooglidcorrecties) en de refractiechirurgie. 

“Ooglidcorrecties worden steeds vaker aangevuld met botox, filters en andere methodieken waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde apparatuur. Immers, oogleden staan niet op zichzelf maar zijn verbonden met andere gebieden in het gelaat zoals wenkbrauw, voorhoofd en wangen.”

Dokter Ververs is lid van het NOG, Nederlandse  Oogheelkundig Gezelschap in Nederland, ESCRS internationaal en BOPSS in de UK. Naast Nederland, heeft hij ervaring opgedaan in Los Angeles, USA en in Londen, UK.

Dokter Gabriel Sequier is als een van de eerste cosmetische artsen, afgestudeerd in Nederland. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van cosmetische geneeskunde, met een expertise in fillers. Tevens is hij naast zijn werkzaamheden voor mijnbotoxdokter bij de Marebrug kliniek, klinische trainer voor artsen.

Mijnbotoxdokter is onderdeel van Marebrug Cosmetische kliniek in de Meern. In het najaar van 2021 opende de deuren van de cosmetische kliniek aan het water, op de Zandweg 139, te de Meern.

online afspraak maken
Scroll naar boven