PRIJZEN

PRIJZEN

Wat kost het?

Bij mijnbotoxdokter luisteren wij heel goed naar de wensen van de klant. Ons meeste klanten willen graag een “natuurlijke” uitstraling en niet een uitdrukkingloze “bevroren” expressie. Daarom wordt er niet met vaste aantal “units” gewerkt, aangezien het afhankelijk is van hoe diep de rimpeltjes zijn, waar ze zijn gelegen en hoe sterk de spiertjes in het gezicht zijn. Ook speelt leeftijd, geslacht, leefomgeving en huidtype een belangrijke rol in de dosering.

Onderstaande prijzen geeft een goede indicatie van de kosten, en is afhankelijk van de wens van de klant. Er wordt altijd met zuiver botox gewerkt, waardoor de werking effectief bewezen is.

*voordat er overgegaan worden op een behandeling, zorgen wij ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent en dat al je vragen zijn beantwoord. Soms komt het voor dat er geen behandeling mogelijk is. Je botoxdokter zal je hier altijd eerlijk over informeren. Er dient altijd een toestemmingsformulier ondertekent te worden, alvorens een behandeling plaats kan vinden.

Botox is niet gewoon botox. Er zijn veel verschillende soorten botuline toxine op de markt en ook veel namaaksoorten.

Mijnbotoxdokter bereken de prijs voor de behandeling op basis van de gebruikte hoeveelheid zuivere botuline toxine A, zonder complicerende onnodige eiwitten die eraan toegevoegd zijn. 

De hoeveelheid die voor het ene persoon benodigd is kan afwijken van een ander persoon. Een persoon met bijvoorbeeld veel expressie in het gezicht, of een heel sportief persoon, heeft over het algemeen meer eenheden botox nodig.

Een goed resultaat kan pas behaald worden wanneer de arts je begint te kennen en weten hoeveel spiertonus je hebt. Wij adviseren niet steeds naar een andere arts te gaan en verschillende soorten botox door elkaar te gebruiken.

online afspraak maken
Scroll naar boven