Botox®: De doorbraak in rimpelbehandeling.

Een botox behandeling zorgt ervoor dat kleine lokale spiertjes minder actief zijn, waardoor rimpels glad gestreken worden. Lokale oppervlakkige prikjes laten de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes verdwijnen.

Botox® de nummer 1 rimpelbehandeling ter wereld.

Ervaar alle voordelen van een totale behandeling: door alle drie zones te behandelen, zijn de resultaten zeer natuurlijk. Al na een paar dagen begin je resultaat te zien.

Wil jij dit ook een keer ervaren? Boek dan nu een vrijblijvend consult + behandeling.

Claim nu een pakket van 3 zones botox voor slechts €350,- ipv €495,-

Herkenbaar?

” Mensen vragen of ik boos ben, terwijl dat helemaal niet zo is!”

” Ik zie er zo moe uit in de spiegel”

” Steeds een dieper wordende groef tussen mijn ogen…nou liever niet”

” Niet blij met mijn gerimpeld voorhoofd”

” Mijn lachrimpeltjes mogen er wel zijn, maar die op mijn voorhoofd vind ik storend.”

” Ik heb alle soorten serums rondom mijn ogen gesmeerd, maar de plooien blijven”

” Ik wil er niet anders uitzien, alleen wat frisser”

EEN NATUURLIJKE RESULTAAT MET EEN ALGEHELE AANPAK

Laura Costes Torrijo – Cosmetisch arts voor mijnBotoxDokter bij de Marebrug Cosmetische kliniek. Laura spreekt Nederlands, Engels en Spaans.

''Persoonlijke aandacht en bewezen resultaat"

“Dat is wat ik het allerbelangrijkst vind. Je legt je gezicht letterlijk in mijn handen, dus dat moet goed voelen. Iedere gezicht is uniek, dus zo behandel ik het ook.

Marebrug Cosmetisch Kliniek is met mijnbotoxdokter, dé cosmetische kliniek van Leidsche Rijn – Utrecht op het gebied van injectables met botox & fillers, maar ook voor natuurlijke huidverstrakking.

  • behandelingen met resultaat
  • hoogwaardige & innovatieve apparatuur
  • ervaren specialisten
  • werkt volgens de richtlijnen van NVCG
  • lid van IMCAS
  • eerlijk en vrijblijvend cosmetisch consult

“Ik zal samen met je kijken naar wat het mooiste resultaat voor je kan zijn. Soms is het ook nodig om aan huidverstrakking te werken. Dat kan met fillers, maar ik ben ook een groot voorstander van HiFU.”

Tijdelijk kun je nu kiezen voor een aantrekkelijke behandelpakket met drie zones botox voor slechts € 350,- ipv € 495,-

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld

WAAROM IS ONZE AANPAK ZO SPECIAAL.

Tijdens een consult luisteren we naar jou om te weten wat je wensen zijn, wie je bent en wat je van ons verwacht. Met behulp van een gradatie schema zien we precies de hoeveelheid rimpels die aanwezig zijn en geven wij advies over de beste behandeling om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te behalen. Niemand wilt een “frozen face” en daarom is het belangrijk om niet teveel botox te gebruiken, of niet alleen één zone te behandelen. De arts bekijkt je gezicht zeer secuur en zal je vragen te fronsen, lachen en boos te kijken. Er worden foto’s gemaakt en zo wordt vastgesteld wat je spierspanning is en kan een behandelplan worden opgesteld, inclusief uitleg over de procedure. Botox is een minimaal invasieve procedure met een snel resultaat, nagenoeg geen hersteltijd en je hebt er 3 tot 6 maanden plezier van. 

Botox® is geschikt voor de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en een aantal andere indicaties. Je kunt al na 3 dagen resultaten zien, met merkbare resultaten 4-6 maanden na een behandeling.

ONZE EXPERT AAN HET WOORD

bespreking doel van botox behandeling

Het mooiste aan botox zijn de vele mogelijkheden. Alle spiertjes kunnen wij daarmee behandelen. Met de juiste dosis, op de juiste plaats, kan een prachtig, zacht resultaat worden behaald. Als cosmetisch arts vind ik het belangrijk om iemand z’n gezicht te leren kennen. Er zijn ook verschillende wensen van klanten. Sommige willen zoveel mogelijk rimpels weg hebben, en de andere kiest juist weer voor een meer subtiel effect. Wanneer ik naar een gezicht kijk, wil ik het liefst meerdere zones behandelen, aangezien ik dan alles mooi in balans kan brengen.  

Laura Costes – cosmetisch arts voor mijn botoxdokter bij de Marebrug Cosmetische kliniek

gradatie van rimpels

Met behulp van een objectieve gradatie schaal kijken wij samen met de klant naar wat mogelijk is.  Een botox behandeling geeft altijd tijdelijke resultaten en dient herhaald te worden na 4 tot 6 maanden. Het vereist geen verdoving en je kan je normale werkzaamheden gelijk hervatten. Wel is het belangrijk om niet het behandelgebied aan te raken of te gaan wrijven in de eerste 24 uur. Er vindt altijd een nacontrole plaats na 2 weken om foto’s te maken en eventueel (kosteloos) na te behandelen. “Het is belangrijk om niet over te behandelen en liever later nog iets meer erbij te doen, indien nodig.” 

mijnBotoxDokter – botox afdeling van de Marebrug Cosmetische kliniek

DOOR CLIËNTEN BENOEMD TOT MEEST DESKUNDIGE EN PROFESSIONELE COSMETISCH BOTOX KLINIEK IN UTRECHT

HOE ZOU JIJ HET VINDEN OM HET BESTE ADVIES TE ONTVANGEN EN ZICHTBARE NATUURLIJKE RESULTATEN TE BEHALEN?

Wij brengen je gezicht in balans op een zachte natuurlijke manier

Hoe ervaren cliënten een behandeling met de full face Botox®?

A. Borger;
Mijn broeken zitten gewoon los! Had niet gedacht dat dit mogelijk was. Ik ben al jaren aan het sporten en het schoot maar niet op. Wat een geweldige behandeling heb ik gehad. Heel vriendelijk personeel en ik kon tijdens de behandeling gewoon een beetje Netflix kijken. En natuurlijk ga ik nu ook beter opletten met mijn eten, want ook daar heb ik advies over gekregen. Wat een aanrader!

C. Weerga;
Mijn “love handles” zijn helemaal verdwenen na 3 behandelingen. Ik ben zo blij dat ik dit mezelf gegund heb. Ik durf weer mijn bikini aan. Voor mijn buik ben ik aan het sparen, daar heb ik waarschijnlijk 4 behandelingen voor nodig. De foto’s op hun Facebook kloppen echt. 

Zandweg 139
De Meern

parkeren is kosteloos, direct voor de deur

Veelgestelde vragen

– Nee. Het consult is kosteloos en vrijblijvend en wordt altijd eerst ingepland, alvorens een behandeling plaats kan vinden. Het is wel mogelijk om gelijk na het consult, een behandeling te ondergaan.  

– Een consult duurt 20 minuten. Een behandeling zal 10 minuten duren. Direct na de behandeling kan je verder met je dagelijkse activiteiten. De huid kan een paar puntbloedinkjes of lichte zwelling vertonen. Dit is doorgaans na een paar uur volledig verdwenen. Indien er een kleine bloeduitstorting optreedt, kan het een paar dagen duren voordat het helemaal is verdwenen.

– Ja. Met meer dan 150 miljoen uitgevoerde behandelingen en ondersteund door meer dan 22 jaar onderzoek en ontwikkeling is Botox zeer veilig, mits gedaan door een gekwalificeerde cosmetische arts.

– Een botox behandeling geeft altijd een tijdelijk resultaat tussen 3 tot 6 maanden.  Het wordt aanbevolen om eens per halfjaar een behandeling te ondergaan om het gewenste resultaat te behouden.

– In principe kan iedereen die gezond is en ouder is dan 18 jaar, een botox behandeling ondergaan. Echter adviseren wij daar pas mee te starten bij de eerste zichtbare rimpels.  Dat is meestal zo rond het 35 ste levensjaar.

online afspraak maken
Scroll naar boven