Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Het is een snelle behandeling van 10-20 minuten met minimale downtime. Je voelt de prikjes wel, maar het is zo minimaal dat er geen verdoving nodig is. Je kunt binnen 2 tot 5 dagen al resultaten verwachten. Het effect van de botoxbehandeling zal 4 tot 6 maanden duren.

Na deze periode dient de behandeling herhaald te worden. Hoe vaker een behandeling herhaald wordt, hoe langer het effect duurt en hoe minder botox weer nodig is om de gewenste resultaten te bereiken. 

Wij bieden een abonnementsysteem aan zodat je een mooi en natuurlijk resultaat kunt behouden. Na 2 à 3 behandelingen, kunnen wij een indicatie geven over de kosten hiervan, aangezien wij dan weten hoe je reageert op de behandeling en hoeveel botox er nodig is om je perfecte resultaat te behouden.

Botox valt onder de bredere categorie van “anti-rimpel injectables” en is een van de meest effectieve methoden voor het verminderen van het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels. Er zijn veel verschillende soorten botox varianten, maar alleen de echt zuivere vorm geeft echt goede en betrouwbare resultaten.

Rimpels ontstaan onder andere door herhaalde spiercontracties door fronsen, staren of de wenkbrauwen optrekken. Dit zorgt ervoor dat de huid fronst en vouwt, wat geleidelijk resulteert in de vorming van gezichtslijnen en rimpels.

online afspraak maken
Scroll naar boven